Henkilökunta

IMG_0478_edit

HENKILÖKUNTA

Ammattitaitoinen henkilökuntamme loihtii hiuksistasi juuri sellaiset kuin haluat, ellei vieläkin paremmat. Osaaminen ei meiltä lopu kesken: meiltä saat perinteisten kampaamopalveluiden lisäksi erikoisemmat hiuspalvelut kuten pidennykset ja fantasiakampaukset. Hiusten lisäksi kokeneet meikkitaiteilijamme tekevät ihmeitä myös kasvoille ja ripsille. Tutustu meihin tarkemmin! 

36436364_10210253878377244_6287342787130032128_n

HENRY

Moikka! Mun nimi on Henry ja olen astetta räväkämpi kampaajatapaus! Mun erikoisalaa on vaaleat hiukset ja hirveästi tykkään myös pidennyksiä tehdä. Tietysti luonnollisen tummia ja vähän lyhyempiä hiuksia unohtamatta! Kampaajana olen työskennellyt parisen vuotta ja loppua ei vielä näy, meikäläinen loihtii sulle sun unelmahiukset meni siinä sitten tunti tai kolme!
close IMG_9769_edited2

MALLU

Hiukset ovat olleet intohimoni jo 20 vuotta ja olen toiminut vuosia myös alan kouluttajana. Erityisosaamistani ovat pidennykset, tuuhennokset ja kampaukset. Haluan korostaa parhaita puoliasi hiustenleikkauksella ja värjäyksellä – täydennetään uusi lookkisi tämän päivän trendeillä. Hiotaan yhdessä uusi tyylisi edustamaan parasta sinussa. Service also in English.

close IMG_9801_edited2

MIRA

Hei, olen liikkeen perustaja Mira! Olen toiminut alalla jo reilun 20 vuoden ajan niin parturi-kampaajana kuin kosmetologinakin. Olen erikoistunut upeisiin väreihin sekä leikkauksiin. Toteutan kaikki hiustyylit klassisen kauniista räväköihin kokeiluihin. Degreehair on intohimoni ja tavoitteenani on tarjota mahdollisimman monipuolista ja laadukasta hiusalanosaamista kaikille asiakkaille! Service in english also.

Varaa aikasi minulle tästä!

close IMG_3391-edit

RIIKKA

Moikka! Olen Riikka, parturi-kampaaja sekä maskeeraaja-meikkaaja. Olen toiminut alalla yli 20 vuotta, joten kokemusta löytyy reippaasti. Kun haluat hiuksiisi päivitystä tai meikkisi viimeisen päälle, varaa aikasi minulle. Teen myös erilaisia maskeerauksia kuvauksiin ja näytöksiin.

Olen myös koulutettu ekokampaaja – värjään kasviväreillä, teen ekologisia hiustenhoitoja ja intialaista päähierontaa. Ekokäsittelyjen varaus vain puhelimitse.

Service in english also.
Jag betjänar också på svenska.

Varaa aikasi minulle tästä!

IMG_1401__edit_blur_web